תקראו לו סלט או מטבל או ממרח איך שבא לכם העיקר שתכינו ותתמכרו כמוני.
מה שבטוח מקור הגוואקמולי הוא במטבח המקסיקני ובם יודעים לאכול..
הוא קל ופשוט להכנה והאבוקדו בשיאו עכשיו! אם יש זמן להכין אותו זה עכשיו.
כל זן של אבוקדו יתאים יחד עם זאת ממליצה בחום להשתמש בזן האס. הקליפה שלו מחוספסת כך תוכלו להבדיל.
תוכלו להגיש אותו לצד משולשי טורטיות מטוגנות או אפויות ולהתאהב.
המרכיבים:
4 יח’ אבוקדו גודל בינוני
1/2 בצל סגול
פלפל צ’ילי אדום
רבע צרור כוסברה
עגבנייה גדולה
כפית גרידת לימון
חצי לימון גדול סחוט
מלח לפי טעם.
אופן ההכנה:
מגלענים את האבוקדו ובעזרת כף מעבירים את התוכן לקערה.
מועכים בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה.
חוצים את העגבנייה ומרוקנים את הליבה. קוצצים אותה.
קוצצים את שאר המרכיבים ומוסיפים לקערת האבוקדו.
מתבלים בגרידת לימון, לימון סחוט ומלח ומערבבים היטב.
זהו, המטבל מוכן, מגישים לצד משולשי טורטיות מטוגנים/אפויים
2 תגובה
מלי בן חיים
את מקסימה וטובת לב נהנת לקרוא תמתכונים שלך ולהכין הכי קל וברור. תודה רבה על ההשקעה שלך. ❤️🥰💕
ענת אלישע
באהבה