הילדים שלי מכורים לאגרול!! ובאופן כללי אוכל אסייאתי הוא בין המועדפים עליהם.
שנים שהכנתי אגרול אבל בדרך קצת שונה. קודם הקפצתי את הירקות ולאחר מכן סיננתי נוזלים. בשישי האחרון שוחחתי עם האחיות שלי ושיתפתי שאני מצלמת אגרול.
שתיהן הציעו לי לנסות להכין מבלי להקפיץ את הירקות. אני כמובן קפצתי על המציאה, כמה שפחות כלים יותר טוב😍
בואו נגיד שיצאו אגרולים הכי טעימים שהכנתי עד היום..

המרכיבים:
חבילת דפי סיגר/אגרול
חצי כרוב פרוס דק מאוד (מנדולינה)
3 בצלים ירוקים חתוכים למקלות דקים
2 גזרים חצוכים לג׳וליאנים
2 כוסות נבטים
כפית ג׳ינג׳ר טרי חתוך למקלות דקיקים
חופן עלי כוסברה קצוצים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב סויה מתוקה
מעט שמן שומשום (כמה טיפות)
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל

לסגירת האגרולים:
2 כפיות קמח
רבע כוס מים
מערבבים היטב

אופן ההכנה:

מניחים את כל הירקות והתבלינים בקערה ולשים!! היטב. מניחים בצד לחצי שעה.
מעבירים את הירקות למסננת צפופה לשעה.

מניחים עלה סיגר על משטח העבודה ומניחים כך גדושה של ירקות בקצה העלה.
מקפלים שוליים למרכז ומגלגלים. מניחים מעט מתערובת הקמח שהכנו (הדבק) וסוגרים את האגרול.
ממשיכים כך עם כל השאר.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את האגרולים עד הזהבה עמוקה.
מגישים לצד רוטב צ׳ילי מתוק/כל רוטב אחר שאוהבים.

הערות:
לאפייה בתנור, מתיזים ספריי שמן על נייר האפייה בנדיבות ומעל האגרולים.
מחממים תנור ל 200 מעלות טורבו ואופים עד הזהבה.

11 תגובה

  • לילי
    Posted 29 בינואר 2023 22:15 0Likes

    טריאקי יכול להחליף סויה מתוקה או שהטעם שונה?

  • שושי ן אורי
    Posted 30 בינואר 2023 12:13 0Likes

    מכינה את האגרולעם. עד שלא אקבל תגובות מהילדים לא אוכל לחוות דעה. כרגע נראה קל וטעים…..♥️♥️benuri47@gmail.com

    • עדן כהן
      Posted 5 בפברואר 2023 0:35 0Likes

      נראה מדהים! אפשר להקפיא את האגרול לפני ההכנה?

  • נטע
    Posted 4 בפברואר 2023 21:17 0Likes

    וואוו.
    הכרתי את האתר שלך ממש לפני מס’ ימים וראיתי את המתכון המושלם הזה.
    יצא לי טעים ברמותתתת!!
    אני חייבת לתת לך טיפ מטורף – יש רוטב מושלם של “כלום ושום דבר עבודה” כלשונך 🙂 שמשדרג את האגרול המושלם שלך ומוסיף לו יתר תענוג
    חצי כוס רוטב צ’ילי מתוק/ חריף
    חופן כוסברה טריה קצוצה דק דק
    שן שום גדולה כתושה.
    מערבבים יחד וטובלים את האגרול.
    * זהירות – ממכר!*

  • אורנית
    Posted 6 בפברואר 2023 20:02 0Likes

    מה יכול להחליף סויה מתוקה? רוטב צ’ילי מתוק אולי? או משהו אחר

  • מיכל
    Posted 31 בדצמבר 2023 22:31 0Likes

    רק להגיד תודה!
    יצא מעולההה!
    ורעיון פצצה לא להקפיץ את הירקות – זה חסך זמן, התעסקות ולכלוך
    והיה ממש טעים ככה!

  • פולי
    Posted 4 בינואר 2024 15:42 0Likes

    נראה וואוו

כתיבת תגובה