אגרול במילוי בשר ירקות ואטריות שעועית

במקור זה נקרא ספרינג רולס אבל אל תגלו כי נתתי לו שם חדש ולמה? כי אראלי הסכים לטעום בזכות זה.. אז תקראו למנה הזאת איך שבא לכם העיקר שתכינו כי זה טעים בקטע אחר!!

המרכיבים:
חבילת דפי סיגר (מהסופר)
חצי חבילת אטריות שעועית דק’
500 גרם בשר בקר טחון/עוף טחון
בצל סגול קצוץ
3 שיניי שום קצוצות/כתושות
רבע כרוב לבן קצוץ
סלסילת פטריות קצוצות גס
2 גזרים חתוכים למקלות דקיקים

תיבול:
2 כפות רוטב סויה מסורתית
2 כפות רוטב סויה מתוקה
מלח לפי טעם אישי
כפית קורנפלור
3 כפות שמן

לסגירת האגרול:
כפית קמח מהולה ברבע כוס מים

אופן ההכנה:
מניחים את אטריות השעועית בקערה ויוצקים מים רותחים עד כיסוי.
מניחים בצד למינימום חצי שעה! ובינתיים קוצצים את כל הירקות..
.
מחממים שמן בסיר רחב ומוסיפים את הבצל והשום הקצוצים.
מטגנים כ 5-7 דק’ ומוסיפים את הבשר הטחון.
בעזרת כף עץ מפוררים את הבשר ומטגנים עד אידוי נוזלים (אם יש)
מוסיפים את הירקות וממשיכים לטגן על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב.
.
מסננים את אטריות השעועית ושוטפים במים קרים.
מוסיפים את האטריות לסיר ומתבלים בסויה, סויה מתוקה ומלח.
מסירים מהלהבה כאשר כל הנוזלים מתאדים, מוסיפים כפית קורנפלור ומערבבים היטב.
מצננים ומתחילים למלא את דפי הסיגר.
.
מניחים כף מלאה מהמילוי בקצה , מקפלים שוליים ומגלגלים לצורת אגרול.
מניחים מעט מהדבק שהכנו ומהדקים.
.
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
מגישים לצד רוטב צ’ילי ובצל ירוק.

1 Comment

  • ירדנה שוהם
    Posted 20 בפברואר 2024 8:36 0Likes

    אפשר לאפות בתנור במקום לטגן? תודה

Leave a comment