מוקפץ סינטה

המנה הזאת היא בהשראת מנה שאכלתי בג’ירף לפני לא מעט זמן. היא רק נראית מורכבת אבל היא הכי לא! ממש כמה דקות של חיתוכים ומשם הכל רץ.. אין אחד שלא מכור אליה, מקטן ועד גדול

לרוטב:

פלפל אדום פרוס לרצועות

4 יח בצל ירוק חתוך למקטעים

גזר חתוך למקלות דקים

סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
/פרוסות
פלפל צ’ילי חתוך דק
5 כפות רוטב צ’ילי מתוק

2 כפות מייפל טבעי/סילאן

2 כפות רוטב סויה מתוקה

כף רוטב סויה כהה
2 כפות רוטב סויה רגיל
כפית שמן שומשום
אטריות נודלס/אטריות ביצים
.
‎אופן ההכנה:


בקערה מניחים את רצועות הסינטה, מוסיפים קורנפלור וסויה, מערבבים היטב ומניחים בצד.

בינתיים חותכים את כל הירקות ומכינים את אטריות הנודלס לפי הוראות היצרן.
‎מחממים כ 5 כפות שמן זית בווק/מחבת וצורבים את נתחי הסינטה משני הצדדים.

מוציאים לצלחת ומכניסים לווק את הירקות.
מקפיצים כ 5 דקות.

מוסיפים את כל הרטבים ומערבבים.

מחזירים את רצועות הסינטה לסיר ומוסיפים את הנודלס.

מערבבים היטב, מקשטים בבצל ירוק קצוץ ובתאבון.

כתיבת תגובה