מנה קלילה וטעימה שכולם אוהבים! מה הסוד בהכנת מנות מהסוג הזה בעצם? להכין הכל מראש.
לחתוך את חזה העוף, לקצוץ את הירקות והתיבול ולמה? כי זאת מנה שמוכנה יחסית מאוד מהר ואין זמן לעיכובים ..
הילדים שלי משוגעים על מוקפצים בכל סגנון.. הפעם שילבתי חזה עוף במנה והתוצאה לפניכם.
המרכיבים:
200 גרם אטריות נודלס דקות (מאסטר שף)
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
2 גבעולי סלרי קצוצים (כולל העלים)
3-4 בצלים ירוקים חתוכים למקטעים
2 יח פלפלים בכל צבע אהוב (אדום/כתום/צהוב)
2 גזרים קלופים ותוכים למקלות עבים
פלפל חריף (לא חובה, עניין של טעם)
2 שיניי שום מגורדות
כפית ג’ינגר טרי מגורד
כף דבש
כף סילאן טבעי
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק
4 כפות רוטב טריאקי (מאסטר שף)
3 כפות רוטב סויה
מלח (לפי טעם)
חצי כפית פלפל שחור גרוס
4-5 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן.
מחממים היטב סיר יציקה/ווק/סיר בעל תחתית עבה.
מוסיפים שמן ואת קוביות חזה העוף. צורבים קלות ומוציאים לצלחת.
מוסיפים עוד כ 2 כפות שמן זית ואת השום והג’ינגר.
מערבבים היטב כחצי דקה ומוסיפים בהדרגה את שאר הירקות.
מערבבים ומקפיצים כ 5 דק’ על להבה גבוהה מאוד.
מוסיפים את הרטבים ושאר התיבול ומערבבים.
מחזירים את קוביות חזה העוף הצרובות ומערבבים.
מוסיפים את הנודלס, מערבבים ומגישים חם.
2 Comments
אלינור
הכנתי ויצא מעולה! מה אפשר לשים במקום דבש למי שלא אוהב?
אלינור
מה אפשר לשים במקום דבש?