סלט טאבולה כרובית

סלט בריאות טעיםםם!!! אחד הטעימים שיש והכי כיף שאפשר לאכול אותו בכמה גרסאות.. אפשר לזלף טחינה או לפורר גבינת פטה, או ויניגרט טעים מה שבא לכם. הוא רענן וטרי ומקשט את השולחן כאילו היה זר פרחים.. באופן כללי ירקות זאת החולשה העיקרית שלי. אוהבת לשלב אותם בכל ארוחה בדרך כזאת או אחרת. יש לי מן קטע כזה שאני מתחילה ארוחה בקערית סלט ואז מתפנה לאוכל. זה הרגל של שנים ואם לומר את האמת, מאז שאני זוכרת את עצמי והעברתי את ה “חיידק” הבריא הזה גם לילדיי! מאז שהיו קטנים קודם סלט ואז אוכל. תנסו, זה אחלה הרגל.

המרכיבים:
חצי כרובית גדולה שטופה וחתוכה לפרחים
רבע צרור כוסברה
רבע צרור פטרוזיליה
רבע צרור נענע
2 גבעולי סלרי
2 בצלים ירוקים
2 מלפפונים
2 עגבניות
רימון שלם מפורק לגרגירים
פלפל חריף (אופציונלי)
2-3 כפות שמן זית
חצי לימון גדול סחוט
תפוז קטן סחוט
מלח, מעט פלפל לבן
אופן ההכנה:
קוצצים את כל הירק והירקות ומעבירים לקערה. את פרחי הכרובית מכניסים למעבד המזון וקוצצים בפולסים למרקם גס . מוסיפים לקערת הירקות ומתבלים. מערבבים היטב ובתאבון!

כתיבת תגובה