אחד האהבות שלי באוכל זה ירקות! אוהבת להמציא סלטים כל הזמן.
בוקר של יום העצמאות היום, מתארגנים לפיקניק , פותחת את המקרר ושולפת את כל הירוקים..
תוך כדי קיצוץ חושבת על התיבול. טועמת ומאשרת לעצמי בחיוך, סלט חדש נולד.
הסלט קראנצ’י בטירוף, חשוב לשים דגש על טריות המרכיבים!
המרכיבים:
2 מלפפונים גדולים ירוקים
3 גבעולי סלרי
2 כוסות אפונת שלג
חצי כרוב לבן
רבע צרור עירית
רבע צרור כוסברה
רבע צרור שמיר
תיבול:
2 כפות גדושות מיונז
כף חרדל דיז’ון חלק
חצי לימון סחוט
מלח (לפי טעם)
אופן ההכנה:
קולפים את המלפפונים וחוצים לשניים.
בעזרת כפית מרוקנים את התוכן שלהם.
קוצצים את כל הירקות ומעבירים לקערה
מוסיפים תיבול ומערבבים היטב.
בתאבון