סלמון אפוי בתנור

אריאלי בבידוד ואני איתו. כן, אחרי בדיקה הבנתי שאני לא צריכה להיות בבידוד היות ואני מחוסנת אבל אף אחד לא באמת מצפה שאשאיר ילד בן 7 לבד. אז ביטלתי סדנה השבוע (לא לוקחת סיכונים מיותרים) ונכון לעכשיו אנחנו שליליים. מה שמשאיר לי זמן פנוי לבישולים.. ושוב מזכירה לכם שהחגים בפתח, לשמור לשמור לשמור.

מצרכים:
4-5 מנות סלמון עם העור.
רבע צרור פטרוזיליה קצוץ
רבע צרור כוסברה קצוץ
2 שיניי שום מגורדות
פלפל צ׳ילי טרי קצוץ
חצי לימון סחוט
2 כפות דבש
5 כפות שמן זית
מלח , פלפל


אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה.

מערבבים את כל מרכיבי המרינדה.

מניחים את נתחי הסלמון על התבנית ובעזרת כף מניחים מרינדה בנדיבות על כל נתח. אופים 15 דקות.

Leave a comment