עוגת שיש בחושה עם שוקולד פרווה

עוגת שיש בחושה פרווה. כמה שאני אוהבת עוגות בחושות!! קל פשוט וטעים אוי איך טעים.
למען האמת, עוגות בחושות זו המומחיות שלי.. כלום ושום דבר עבודה, קערה אחת וסיימנו.
אני תמיד אוהבת שתהיה לי עוגת פרווה בשישי, היות ואני שומרת כשרות העוגה הזו היא אחת האפשרויות.

מרכיבים:
5 ביצים L (טמפ׳ החדר)
2.5 כוסות קמח תופח
כוס ורבע סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
3 כפות גדושות ממרח שוקולד פרווה
כף קקאו

הערות: כוס מדידה אוניברסלית!


אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות חום סטטי (עליון תחתון).
מרפדים 2 תבניות אינגליש גדולות בנייר אפיה.
בקערת המיקסר מניחים את הביצים ומתחילים לערבל כחצי דקה. מגבירים את המהירות ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. מערבלים 5 דקות.
מנמיכים את המהירות למינימום ומזליפים את השמן באיטיות ולאחר מכן את מיץ התפוזים.

מוסיפים את הקמח ומערבלים עוד כחצי דקה רק עד לאיחוד.
מעבירים את הבלילה לתבניות למעט רבע ממנה. מערבבים לתוך הבלילה שנותרה את הקקאו והשוקולד ומוסיפים לתבנית. בעזרת שיפוד יוצרים צורת שיש. אופים כ 25-30 דק. מומלץ לבדוק בעזרת שיפוד במרכז העוגה ולוודא שהיא מוכנה. בהצלחה!

סרטון הכנה מחכה לכם למטה:

כתיבת תגובה