טוב זה לא סוד שאצלי בבית חובבים מוקפצים למיניהם (נועם בפרט) הכנתי פאד תאי היום שלרוב אני מכינה אותו עם סינטה/שייטל והפעם הכנתי גם רצועות אנטריקוט. אגב, תוכלו להכין את המתכון עם חזה/פרגית מה שזורם לכם, אין חוקים. לעניין התיבול, אני מתבלת ברטבים שהילדים שלי אוהבים שהם קצת רחוקים מהמקור וזאת הסיבה שקראתי למנה ״בסגנון שלי״
יאללה לעסק..
המרכיבים:
250 גרם אטריות אורז רחבות מבושלות לפי היצרן
600 גרם סטייק אנטריקוט חתוך לרצועות דקות
2 גזרים גדולים חתוכים לגפרורים
4 בצלים ירוקים חתוכים לעיגולים
2 שיניי שום כתושות
פלפל צ׳ילי חתוך לעיגולים דקים (לא חובה)
סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
כוס נבטים סינים
כף סוכר חום כהה
1/2 כוס רוטב טריאקי
4 כפות סויה כהה
1/2 כוס צ׳ילי מתוק
שבבי בוטנים
4-5 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
עובדים על להבה גבוהה
מחממים היטב ווק/סיר עם תחתית עבה!
מוסיפים שמן זית ורצועות אנטריקוט
מקפיצים כ 3 דקות
מוסיפים שום ובצל ירוק וממשיכים להקפיץ
מוסיפים את שאר הירקות בהדרגה ותוך כדי הקפצה/ערבוב זריז.
מוסיפים את הרטבים ומערבבים היטב.
מוסיפים את האטריות המבושלות, מוסיפים שבבי בוטנים ומעט בצל ירוק קצוץ, בתאבון