ושוב, יום של פגישות, מחפשת מתכון זריז לצהריים..
נכנסתי לסופר, מבט זריז על הבשרים והירקות והופ יש מנה!
את המנה הזו תוכלו להכין עם חזה עוף/פרגיות/סינטה ואפשר גם בלי בשר בכלל.
כלום ושום דבר עבודה ויש לכם מנה הורסת!
המרכיבים:
250 גרם פסטה (איזה סוג שאוהבים)
600 גרם סטייק אנטריקוט חתוך לרצועות דקות.
300 גרם פרחי ברוקולי טריים
2 גזרים קלופים וחתוכים למקלות
2 פלפל צ’ילי אדום פרוסים
2 בצלים ירוקים חתוכים למקטעים
סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
2 שיניי שום מגורדות דק
רטבים:
3 כפות רוטב סויה איכותי
2 כפות סירופ מייפל טבעי
5 כפות סילאן 100% טבעי (פחות מתוק מהרגיל)
מלח לפי טעם
חצי כף קורנפלור
5 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מלהיטים מחבת ומוסיפים את השמן ומיד את האנטריקוט.
צורבים משני הצדדים ומוציאים לצלחת.
מוסיפים את הירקות והשום בזה אחר זה ומערבבים בין לבין.
עובדים על להבה גבוהה כל הזמן!
מוסיפים רטבים ומחזירים את רצועות האנטריקוט לסיר.
מערבבים, מוסיפים את הפסטה ואת הקורנפלור ומערבבים שוב.
מביאים לרתיחה כדקה וחצי ובתאבון.
6 תגובה
מירב
היי, באיזו פסטה השתמשת? תודה 🙂
ענת אלישע
פסטה דה צ’קו, נמכרת בעיקר במעדניות ובחלק מהסופרים
רותי אלבז
ענת היקרה💖
הכנתי את המתכון והוא וואוו
טעים ברמות!
תודה על המתכונים 🌸
ענת אלישע
תודה על השיתוף
לימור
מתכון מעולה תודה רבה
חוה
מתכון מעולה!!!!