פסטה ואנטריקוט מוקפצים

ושוב, יום של פגישות, מחפשת מתכון זריז לצהריים..
נכנסתי לסופר, מבט זריז על הבשרים והירקות והופ יש מנה!
את המנה הזו תוכלו להכין עם חזה עוף/פרגיות/סינטה ואפשר גם בלי בשר בכלל.
כלום ושום דבר עבודה ויש לכם מנה הורסת!

המרכיבים:
250 גרם פסטה (איזה סוג שאוהבים)
600 גרם סטייק אנטריקוט חתוך לרצועות דקות.
300 גרם פרחי ברוקולי טריים
2 גזרים קלופים וחתוכים למקלות
2 פלפל צ’ילי אדום פרוסים
2 בצלים ירוקים חתוכים למקטעים
סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
2 שיניי שום מגורדות דק

רטבים:
3 כפות רוטב סויה איכותי
2 כפות סירופ מייפל טבעי
5 כפות סילאן 100% טבעי (פחות מתוק מהרגיל)
מלח לפי טעם
חצי כף קורנפלור
5 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מלהיטים מחבת ומוסיפים את השמן ומיד את האנטריקוט.

צורבים משני הצדדים ומוציאים לצלחת.
מוסיפים את הירקות והשום בזה אחר זה ומערבבים בין לבין.

עובדים על להבה גבוהה כל הזמן!
מוסיפים רטבים ומחזירים את רצועות האנטריקוט לסיר.
מערבבים, מוסיפים את הפסטה ואת הקורנפלור ומערבבים שוב.
מביאים לרתיחה כדקה וחצי ובתאבון.


6 תגובה

  • מירב
    Posted 7 במרץ 2022 23:04 0Likes

    היי, באיזו פסטה השתמשת? תודה 🙂

    • ענת אלישע
      Posted 4 באפריל 2022 22:38 0Likes

      פסטה דה צ’קו, נמכרת בעיקר במעדניות ובחלק מהסופרים

  • רותי אלבז
    Posted 8 במרץ 2022 14:53 0Likes

    ענת היקרה💖
    הכנתי את המתכון והוא וואוו
    טעים ברמות!
    תודה על המתכונים 🌸

  • לימור
    Posted 29 באפריל 2022 9:58 0Likes

    מתכון מעולה תודה רבה

  • חוה
    Posted 26 בנובמבר 2022 11:28 0Likes

    מתכון מעולה!!!!

כתיבת תגובה