צ’יפס אפוי

כמו שכבר הספקתם להכיר אותי אני מכינה הכל מהכל! מהמושחת ועד הבריא ביותר! בסופו של דבר איזון היא מילת המפתח
אם יש משהו שמאחד את כל בני הבית זה צ׳יפס!! הפעם הלכתי על הגירסה האפויה (והשפויה) ואם לומר את האמת, הטעם לא פחות ממצוין. הוא חוסל בשניות, בקושי והצלחתי לצלם


תנסו ותבינו.. והמתכון? טוב נו, לא באמת מתכון אלא 2 דקות הכנה ולתנור. אז מה צריך? תפוחי אדמה שטופים בקליפתם (כמספר הסועדים) פרוסים במנדולינה לפרוסות דקות. מניחים בקערה ומתבלים: מלח, פלפל, שומשום, אורגנו יבש, שום גבישי, מלח ים ושמן זית. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות טורבו עד הזהבה ובתאבון
תרגישו חופשי להתפרע עם התיבול, ככל שיש יותר ככה טעים יותר!! פפריקה , צ׳ילי גרוס, אבקת שום ועוד..

כתיבת תגובה