יובלי ביקשה שאכין לה שניצל קריספי במיוחד, כזה שעושה רעש מאסיבי😂 הדבר הראשון שעבר לי בראש הוא קורנפלקס! מה יותר קריספי ממנו?? ולא רק, החלטתי לטגן בשמן רדוד בכדי לשמור על המעטפת הקראנצ׳ית וזה יצא.. תכינו ותבינו.
המרכיבים:
500 גרם פילה עוף/חזה עוף פרוס
לציפוי הקורנפלקס:
כוס וחצי קורנפלקס גרוס גס
כוס וחצי פירורי לחם/פאנקו
רבע צרור פטרוזיליה קצוץ
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
כפית שטוחה מלח
אפשר להוסיף שומשום או כל תבלין אחר שאוהבים.
כוס קמח לבן + כפית שטוחה שום גבישי
3 ביצים טרופות + כפית חרדל
כוס שמן לטיגון רדוד.
אופן ההכנה:
טורפים את הביצים והחרדל לבלילה חלקה.
מניחים את הקמח והשום הגבישי בצלחת, מערבבים היטב.
מניחים בצלחת עמוקה את כל מרכיבי ציפוי הקורנפלקס ומערבבים היטב.
מניחים את פילה העוף בקמח ועוטפים היטב.
מנערים שאריות וטובלים בבלילת הביצים .
מעבירים לתערובת הקורנפלקס ומצפים היטב משני הצדדים.
מחממים שמן ומטגנים עד הזהבה.
מצננים על רשת צינון בכדי לשמור על הקראנץ׳.
1 Comment
אבי
אלופה..לומד ממך המון