על התוספת הזאת נאמר פעם בשבוע קבוע! הילדים שלי לא מוותרים לצד אורז לבן.
זה בריא וזה טעים אז למה לא בעצם?! הכנתי אותה בשבוע שעבר ונפל עליי מבול של בקשות למתכון ואז הבנתי שהמתכון עדיין לא באתר.
מעלה לכם אותו באהבה ענקית.
המרכיבים:
שקית שעועית קפואה (800 גרם)
בצל בינוני קצוץ
2 שיניי שום פרוסות.
כף גדושה רסק עגבניות
פחית עגבניות קצוצות משימורים
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
כפית שטוחה פלפל שחור
כפית שטוחה מלח
4-5 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל.
מטגנים עד שקיפות כ 10 דק’ ומוסיפים את שיניי השום.
מערבבים כדקה ומוסיפים את שאר התבלינים.
מערבבים היטב ומוסיפים כוס מים רותחים.
מוסיפים את השעועית הירוקה/צהובה , מערבבים ומכסים את הסיר.
מנמיכים להבה ומבשלים כחצי שעה או עד צמצום והסמכה של הרוטב.
מומלץ להגיש לצד אורז לבן.
3 תגובה
גיא
חסר השלב שבו מכניסים את הרסק והעגבניות..
ענת אלישע
יחד עם התבלינים
אלינור
הי ענת. אפשר לדעתך לשלב גם פרגיות במתכון?