תבשיל פרגית ופטריות

את המתכון הזה אתם כל כך הולכים להכין..
קל פשוט וטעים אוי איך טעים!!!
אתמול התקיימה סדנת שמרים והבוקר טסתי לפגישות כך שהמנה הזו היא קלאסית לאמהות עובדות ובכלל..
בואו נגיד שכדאי מאוד להכפיל כמויות כי זה מתחסל בשניות

המרכיבים:
1 ק’ג סטייק פרגית חתוכות לקוביות.
2 סלסלות פטריות טריות חתוכות לרבעים
2 בצלים פרוסים
2 כפות סילאן טבעי
כפית כמון
כפית שטוחה פלפל לבן/שחור
5-6 כפות שמן זית
1/4 צרור כוסברה קצוץ (לא חובה מוסיף המון)


אופן ההכנה:

מחממים היטב סיר ומוסיפים את השמן.

מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים על להבה הכי גבוהה במשך כ 10 דק’.

מפנים מקום בסיר לפרגיות ומוסיפים גם אותם.
צולים היטב מכל הכיוונים ומערבבים עם הבצל.

מוסיפים מלח פלפל וכמון ומערבבים.

מוסיפים את הפטריות לסיר ומערבבים גם אותן.
חשוב לציין שכל הזמן עובדים על להבה גבוהה וללא מכסה.
הפטריות יוציאו מעט נוזלים וזה תקין. מוסיפים את הסילאן.
מבשלים עוד כ 5 דקות, מוסיפים כוסברה קצוצה ולאחר כ 2 דק’ התבשיל מוכן.

7 תגובה

  • אנג'ל
    Posted 31 במאי 2022 21:24 0Likes

    היי אפשר לשנות את הסילאן לדבש?

  • ורד
    Posted 18 באוגוסט 2022 7:38 0Likes

    היי, אפשר חזה עוף במקום פרגית? תודה

  • Eden
    Posted 6 ביולי 2023 14:43 0Likes

    אפשר להוסיף לבישול קצת מים שיהיה נוזלים?

    • ענת אלישע
      Posted 6 ביולי 2023 19:19 0Likes

      אין צורך יקירה, הפטריות והבצל מגירות נוזלים משלהן במהלך הבישול

      • Eden
        Posted 7 ביולי 2023 10:25 0Likes

        הבנתי, ועם אני רוצה לעשות ללא פיטריות וברוטב אדום ?מה אני יכולה לשים

כתיבת תגובה