פסטה פפרדלה עם סלמון ברוטב פיקנטי

המנה הזאת נוצרה ממש לפני שעה קלה. כשאני מכינה את הסחוג הזריז שלי מיד עוברות לי מחושבות בראש , מה מכינים איתו היום..
בדיוק חזרתי מהסופר עם סלמון חתיך וטרי כך שהכל התחבר בשניות.
הבסיס של הרוטב הוא הסחוג ההורס שעוטף את הפסטה והסלמון ברכות ובנדיבות.
טעמים פיקנטיים , חמצמצים ובועטים, כל מה שאני אוהבת.

המרכיבים ל 3-4 סועדים:
3 מנות דג סלמון טרי עם העור
כף דבש
כף חרדל דיז’ון גרגירים
3 כפות שמן זית
חצי לימון סחוט
מעט מלח

לפסטה:
חצי חבילת פסטה פפרדלה
3 כפות סחוג זריז שהכנו
חצי לימון סחוט
4 כפות שמן זית
מלח


אופן ההכנה:
מערבבים את התיבול של הדגים בקערה ומכניסים את נתחי הסלמון למשרה

מצפים היטב מכל הצדדים. מחממים מחבת פסים.

את מידת העשייה אתם תחליטו

מניחים את הנתחים כשהעור מופנה כלפי המחבת. צורבים היטב מכל הצדדים!
מידת עשייה לפי בחירתכם.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מכינים את הרוטב:

בסיר/ מחבת רחבה מחממים שמן זית ומוסיפים את הסחוג. מוסיפים לימון ומלח.
מערבבים במשך כשתי דקות.

מוסיפים כוס ממי בישול הפסטה ומערבבים.

מוסיפים את הפסטה ישירות לרוטב ומערבבים בזהירות.


מפרקים את הסלמון מעל הפסטה ובתאבון.

כתיבת תגובה