קסטה וניל בציפוי שוקולד

שבועות בפתח ואוטוטו גם הקיץ. המחשבה מאחורי הכנת גלידת קסטה כקינוח היא ההכנה מראש והזמינות במקפיא.
לגלידה ביתית יש טעם אחר. טעם מיוחד ועשיר והשוס הוא קלות ההכנה! תוך רבע שעה נכנסת גלידה למקפיא..
אם בא לכם להוסיף תוספות עשו זאת רגע לפני ההקפאה ולאחר ההקצפה. ניתן להוסיף שברי שוקולד/עוגיות/פקאנים וכו’..

המרכיבים:
500 מל שמנת להקצפה השף הלבן 38%
פחית חלב מרוכז
כף גדושה פודינג וניל
כפית שטוחה מחית/תמצית וניל
שרוול וחצי ביסקוויטים לקסטה ( מה שאוהבים)
כוס חלב

לציפוי:
300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
40 גר׳ חמאת קקאו/2 כפות שמן

אופן ההכנה:
מרפדים תבנית מלבנית 30*20 בנייר אפייה.

פרסום ממומן בשיתוף תנובה

בקערת המיקסר מניחים שמנת להקצפה השף הלבן, חלב מרוכז, פודינג ומחית וניל.
מקציפים עד למרקם של יוגורט.

טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה ראשונה בתבנית.
יוצקים את בלילת הגלידה ומשטחים בעזרת פלטה.

מניחים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ללילה.
ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו/השמן בפולסים במיקרוגל.
מעבירים את הגלידות למשטח עבודה (נעזרים בנייר האפייה) ובעזרת סכין חותכים אותם.

טובלים חצי מהקסטה בשוקולד המומס ומעבירים לתבנית נקייה. מחזירים למקפיא לשעה.

2 תגובה

  • דורית
    Posted 29 במאי 2022 8:36 0Likes

    האם חייב חלב מרוכז?

  • Eden
    Posted 22 במאי 2023 22:43 0Likes

    יש תחליף לפחית חלב מרוכז?

כתיבת תגובה