פסטה וכדורי דגים ברוטב עגבניות

אריאלי לא אוהב דגים! ניסיתי בכל דרך אפשרית וזה לא הולך. אז איך גרמתי לו לאכול דגים בכל זאת ?? הכנתי את המנה האהובה עליו פסטה וכדורי בשר רק עם כדורי דגים🤗 הקפדתי על התיבול והילד לא רק שחיסל את הצלחת גם ביקש תוספת!
השתמשתי באמנון ישראלי טרי ובכך הרווחתי מנה מלאה בויטמין D ורוטב סמיך ועשיר!
תנסו, מקסימום תצליחו😇

המרכיבים:
6 יח׳ פילה דג אמנון טרי ללא עור ואדרות
1 בצל גדול קלוף וחתוך לרבעים
חצי צרור פטרוזיליה שטוף
4 כפות פירורי לחם
כפית בהרט
כפית מלח
2 כפות שמן זית

לספגטי:
250 גרם ספגטי (חצי חבילה)
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 שן שום מגורדת דק
3 כפות רכז עגבניות (רסק)
כף פפריקה
כפית שטוחה סוכר
חצי כפית פלפל שחור/לבן
כפית מלח (לפי טעם)
5 כפות שמן זית/אחר
חצי כוס מי בישול הפסטה
כוס וחצי מים רותחים

אופן ההכנה:
חותכים את פילה הדג ל 3 ומניחים במעבד המזון יחד עם שאר מרכיבי כדורי הדגים ומעבדים למרקם קציצות.
מתקבלת עיסה מעט דביקה. מעבירים לקערה בעזרת ידיים רטובות מעט.
שמים למנוחה של רבע שעה ויוצרים כדורי דגים קטנים.

מחממים שמן במחבת וצורבים את כדורים הדגים עד הזהבה קלה. מעבירים לצלחת.
מכינים את הרוטב והפסטה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
לאותו הסיר שצרבנו את הקציצות מוסיפים בצל ומטגנים כ 6 דקות.
מוסיפים את השום ולאחר כדקה את התבלינים ורכז העגבניות.

מערבבים היטב ומוסיפים את הנוזלים.
מכניסים את כדורי הדגים לרוטב ומבשלים כ 10 דק על להבה נמוכה.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים בעדינות.
מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים בתאבון.

*פרסום ממומן בשיתוף ארגון מגדלי הדגים

כתיבת תגובה