קינוחי כוסות גבינה

אתם כבר מכירים אותי, אני אוהבת קינוחים קלים ולא מורכבים. יחד עם זאת אני תמיד שמה דגש על הניראות והטעם! הקינוח הכי פשוט יכול להיראות מיליון דולר, הכל תלוי באיך מגישים אותו.. לקחתי בסיס של עוגת גבינה קרה וטעימה במיוחד, חילקתי לשתי קערות וגיוונתי בטעמים.
אני הלכתי על ממרח פקאן מסוכר וממרח חלווה. קישטתי בתוספות בהתאם לטעם הנבחר ותקשיבו לי, אחד הקינוחים היותר טעימים וקלים שיצא לי להכין. קלאס באפס מאמץ!

המרכיבים לקרם גבינה:
500 גרם גבינה לבנה 9%
גביע שמנת חמוצה 15%-27% (200 מל)
מיכל שמנת מתוקה 38% (250 מל)
5 כפות סוכר
חפיסת פודינג וניל (80 גרם)

לשכבת העוגיות:
שרוול ביסקוויטים
100 גרם חמאה מומסת
כפית דבש

2 כפות ממרח חלווה קליית גת
2 כפות ממרח פקאן סיני מסוכר קליית גת

לעיטור:
2 כפות פקאן סיני מסוכר קצוץ
2 כפות שערות חלווה
2 כפות פיסטוק קלוי

אופן ההכנה:
בקערת המיקסר מניחים את כל מרכיבי הקרם גבינה ומערבלים במהירות גבוהה עד יציבות (כ 3 דקות)
מחלקים את הקרם שהתקבל ל 2 קערות.
מוסיפים לקערה אחת 2 כפות ממרח חלווה ולקערה השנייה 2 כפות ממרח פקאן סיני מסוכר.
בעזרת מרית מקפלים את הממרח לתוך קרם הגבינה עד הטמעה.
מעבירים לשקיות זילוף.

במעבד מזון מניחים את הביסקוויטים ומעבדים עד מרקם פירורים.
מוסיפים את החמאה המומסת H הדבש ומערבבים.

מניחים בכוס כף פירורי עוגיות.
מזלפים מעל שכבת קרם גבינה
מניחים עוד כף פירורי עוגיות ושוב שכבה נוספת ואחרונה של קרם הגבינה.

לעיטור:
לקרם בטעם חלווה מעטרים בשערות חלווה ופיסטוקים גרוסים.
לקרם בטעם פקאן סיני מוסיפים פקאן סיני מסוכר גרוס.
שומרים במקרר עד ההגשה.
*פרסום ממומן בשיתוף קליית גת

לסרטון ההכנה:

Leave a comment