הי ענת נורא אוהבת את המתכונים שלך רציתי לשאול אם ניתן לוותר על הבשר ולהכין את הכרישה צימחוני או שזה…
On כרישה ממולאת באורז ובשר
יש לי שריר מספר 8, יתפוס כאן?
On בשר צלי עם ארטישוק ירושלמי
היי ענת, סלרי יכול גם לעבוד במקום מנגולד? או עלי סלק?
On בורקס בשר ומגולד
הייהאם הנתח מתבשל בתנור לחא מכסה ?
On רוסטביף פיקנייה
יש לי 3 קג אסאדו שקניתי טרי שבוע שעבר והקפאתי. רציתי להכין את המנה הזו לחג ואת הכתף עם הענבים.…
On אסאדו וטלה בריבת בצל
טוב הכנתי, יצא מעולה!!!!!
On תבשיל זנב שור עם חומוס חריף/”קעאווי”
איך מצליחים להוציא כל כך מושלם את הקיש מהתבנית מבלי שידבק לתבנית או יתפורר?
On קיש ברוקולי וגבינות
היי, רוצה להכין… מבחינת הנוזלים, רשום 3 כוסות מים ואח״כ להוסיף גם את הציר. זה לא המון נוזלים? תודה
On תבשיל זנב שור עם חומוס חריף/”קעאווי”
אפשר להשאיר את הקליפה?
On בשר צלי עם ארטישוק ירושלמי
אפשר לעשות גם עם מס' 2 ?
On מרק גולש