יש אפשרות להשתמש בקמח רגיל?
On בר’ריל/חרינגו
כנפיים עם תפוחי אדמה חתוכים פרוסות דקות עם מיונז וכו',לא מצליחה להגיע למתכון. בבקשה עם אפשר לשלוח לי? תודה וחג…
On כנפיים בסגנון הום פרייז
בשר אוסובוקו גם הולך? לעשות הכל אותו דבר כן?
On סופריטו אסאדו
במידה ומכינה ברוסטר אז יש מכסה עדיין לשים נייר אפיה רטוב ונייר כסף ומעל מכסה ?
On סופריטו אסאדו
איזה אלכוהול אפשר אם לא רום
On סופגניות קלאסיות עם ריבה
מעולה הכנתי אותו מספר פעמים תודה
On אורז בסגנון פסטייה
איזה עריסה את משתמשת??
On פריקסה
היי ענת, האם מתאים עם רצועות פילה עוף?
On חזה עוף עם תפוחי אדמה
אשמח לדעת מה ההבדל בין בצק לספינג' בלי ביצה ועם ביצה
On ספינג’
היי ענת היקרה, מרגע שהכנתי את המתכון הזה לא מחליפה אותו! הוא מושלם!! אשמח לעזרתך,במידה ואני רוצה להכין את הבצק…
On פיצה