כמה זמן בערך צריך לבשרות את החומוס?
On חמין מרוקאי קלאסי
האם אפשר חומוס סנפרוסט?
On מרק חרירה
האם אפשר חומוס סנפרוט?
On מרק חרירה
היי, שמן זית שמים בהתחלה או את השמן קנולה?
On דג אמנון ברוטב עגבניות שרי וגמבה
נראה לי שחלק שמים אניס
On קע׳קע׳ת
הייי האם לדעתך אפשר להשתמש בסיר גחנון ? עוד לא מצאתי סיר מתאים לתנור
On חמין מרוקאי קלאסי
היי האם אין צורך בבישול החיטה לפני? והאם את לא מוסיפה ביצים ?
On חמין מרוקאי קלאסי
היי ענת! נראה מדהים! יש לי המון המון עגבניות רגילות. כמה כמות לשים במקום העגבניות שרי?
On פסטה זריזה בסיר אחד
האם אפשר להוסיף קצת גרגירי חומוס/שעועית אדומה? והאם אפשר להחליף את הנתח בשר לצלי מס׳ 5?
On קדירת בשר ואורז תבלינים
האם יכול להיות שיש טעות בכמות קמח אני הוספתי אולי עוד כוס וחצי
On לובוש/מאפה גבינות קריספי