היי ענת! תודה כל המתכונים המופלאים. האם ניתן לאחר הרתימה להעביר לתנור ל160 מעלות?
On אצבעות אנטריקוט ברוטב בצלים שזיפים ותפוז
כל הכבוד נראה טוב וטעים
On מאפה בצק עלים במילוי בשר טחון כבדי עוף וחצילים
המתכון מושלם הכנתי היום
On כנפיים צלויות על תפוחי אדמה ובצל
הי סלט העוף נראה נהדר יש לך מכשיר מומלץ לג'וליאנים?
On סלט עוף
כמה גבינת מסקרפונה צריך? כמה גרם?
On עוגת קרמבו כשרה לפסח
היי האם המתכון יכול להתאים גם לבשר אסדו?
On ספריבס טלה
תודה רבה על התשובה, את מתכוונת לעטוף את כל הרוסטר מלמטה כולל הידיות מבחוץ?
On ספריבס טלה
היי, לדעתך, פרגיות במקום חזה עוף יילך טוב?
On חזה עוף עם תפוחי אדמה
היי נראה מעולה! אפשר רק לראות איך את עוטפת את הכל? אני שואל בגלל שגם לי יש רוסטר עם ידיות…
On ספריבס טלה
מתכווןמעולה. המים כתובים במרינדה כחצי כוס ואז מוסיפים עוד חצי כוס לפני התנור ? אני עשיתי ויצא מצויין (הוספתי כוס…
On אסאדו ותפוחי אדמה ברוטב סילאן