האם אפשר להכין את המלית יום לפני ולשמור במקרר?
On בורקס בשר מדפי פילו
היי כמובן שהכל אצלך מדוייק ומושלם הפירורים הם בעצם מלחם ממש? מרטיבים וסוחטים את הלחם? או פירורי לחם רגילים קנויים?…
On קציצות דגים מטוגנות
כל המתכונים שלך מעולים, מדויקים וברורים וכיף להכינם! ❤️👏🏼🥇
On קציצות דגים מטוגנות
תודה ענת!! מתכון מעולה וגם ההסבר והתמונות. אין עליך !!
On פילה עוף ברוטב קארי אדום
נראה טעים ביותר
On קציצות דגים מטוגנות
צריך לבשל את התפוח אדמה לפני שמערבבים עם תבליני הקציצות?
On קציצות בבצלים
את התפוח אדמה בקציצות צריך קודם לבשל נכון?
On קציצות בבצלים
כמה זמן צריך לבשל את הקציצות? כתוב רק עד שהרוטב מצטמצם.
On קציצות מוסר ים וסלמון עם זיתים
היי, צריך להשרות או רק לשטוף?
On מרק גריסים
היי באיזה שלב שמים את תפוחי האדמה? מכניסים לתנור מכוסה?
On טבית/חמין עיראקי