ענת אלישע
130 מעלות
On עוגת גבינת שמנת בחושה
ניתן להכין את הסיגר והקרם כ 4 שעות לפני המילוי רק את הקרם לשמור במקרר ואת הסיגר בקופסא אטומה ללא…
On סיגר פילו במילוי קרם לוטוס
אפשר רק שזמן הבישול משתנה ומתארך
On צלי עוף עם פטריות
בטח אהובה אין בעיה
On בורקס טורקי במילוי מנגולד וגבינות
חום 200 מעלות בערך כ 30 דק'
On גוזלמה פיצה
לטעמי לא אבל זה עניין של טעם..
On כבדי עוף עם בצל וסילאן לצד פירה
ריגשת יקירה, תודה
On חלות של שישי
כן אין בעיה
On מאפה תפוחי אדמה פטריות וגבינה
לחלק לכדורים במשקל 100 גרם כל אחד
On לובוש/מאפה גבינות קריספי
ברוכה הבאה! כן אפשר סלמון
On דג אמנון ברוטב עגבניות שרי וגמבה