ענת אלישע
חחחח דינו כעוגת ג'חנון
On ג’חנון
קמח חלה אין בעיה
On לחמניות שום ועשבי תיבול ממולאות במוצרלה
להמיר את החמאה בנטורינה
On בייגל ללא לישה
כן אבל מצריך כ 4 שעות על חום 150 מעלות
On חמין/טבחה שעועית עם קוקלות
גבינה לבנה יקירה
On עוגת גבינה אפויה
כן אין בעיה
On פסטלים בשר מדפי פילו
בטח, הכל תלוי בגודל החלות שמכינים
On חלות של שישי
הי יקירה, המלח נועד לאפייה סביב תפוחי האדמה לא כתיבול
On תפוחי אדמה ממולאים סלט טונה
בהחלט כן
On טנזיה
250 מעלות חום סטטי
On פיתות במחבת