ענת אלישע
כתוב במתכון 2.5-3 או עד ריכוך של הבשר
On בשר עם חצילים/אנגרייה
אין שום סיבה שיתייבש היות והצלייה נעשית בחום נמוך, התבנית אטומה ומכאן הבצלים מוציאים המוןןן נוזלים. ניתן לבשל על הגז…
On אסאדו וטלה בריבת בצל
אפשר
On בצלים ממולאים חגיגיים
אין צורך לטגן את המילוי ואפשרי צוואר כבש
On בצלים ממולאים חגיגיים
לא לטגן, פשוט להכניס למילוי ולערבב
On בצלים ממולאים חגיגיים
נתח אנטריקוט יילך טוב
On רוסטביף פיקנייה
אפשר לוותר על צוואר הטלה ולגבי הכתף בטאבון, לא ניסיתי ואני לא יודעת איזה טאבון יש לך אז לא רוצה…
On אסאדו וטלה בריבת בצל
ללא
On רוסטביף פיקנייה
עלי סלק מעולה
On בורקס בשר ומגולד
כן סבבה לגמרי
On בשר צלי עם ארטישוק ירושלמי