ענת אלישע
אפשרי, פשוט להכין כרוטב קר ולהכניס לתנור
On מפרום אפוי
אפשר ותודה
On בצלים ממולאים חגיגיים
לא אין צורך
On אסאדו מפורק בבירה וסילאן
שמחה לשמוע
On קציצות עם פטריות ובצל
אפדרי שומר במקום ואם אין אריסה אז פשוט להסיר מהמתכון אם כי זה יפגע בטעם
On רוסטביף פיקנייה
החימום עם מכסה
On ארטישוק ממולא
כל הטעם בבירה..
On אסאדו מפורק בבירה וסילאן
ניתן להמיר את השעועית בכל קיטנייה אחרת וכן אפשר להוסיף כפית מלאה צ'ילי גרוס
On בשר צלי עם שעועית לבנה
אפשר
On בשר צלי עם ארטישוק ירושלמי
עדיף שיהיה אטום כך הבשר יתבשל מהר יותר
On תבשיל אונטריב ברוטב עגבניות