ענת אלישע
לגבי התבלינים הייתי מורידה רבע כמות ולגבי נייר האפייה להשאיר ולהניח מעל את המכסה
On אונטריב וירקות בתנור
להשמיט מהמתכון
On כנפיים צלויות על תפוחי אדמה ובצל
אפשר
On לחמניות שום ועשבי תיבול ממולאות במוצרלה
באהב ענקית
On קציצות ברוטב חצילים ונענע
בהחלט
On תבשיל אונטריב ברוטב עגבניות
בטח, כל דג שאוהבים
On דג אמנון ברוטב עגבניות שרי וגמבה
נכון
On דג אמנון ברוטב עגבניות שרי וגמבה
אז ככה, לעניין הנוזלי, היית צריכה לצמצם את הנוזלים עד מרקם סמיך!! לעניין הטעם, תוסיפי מלח!
On דג אמנון ברוטב עגבניות שרי וגמבה
הי יקירה דווקא הנוזלים הם אלה שסופגים את פירוי הלחם ומרככים את הקציצה ולכן לא הייתי מוותרת
On מפרום אפוי
קודם לאפות את החציל עם ספריי שמן אחרת הוא לא יחזיק
On מפרום אפוי