באונטי/חטיף קוקוס

חטיף קוקוס ושוקולד טעים וממכר בטירוף. אם אתם מאלה שאוהבים קוקוס ושוקולד אז החטיף הזה בשבילכם!
מודה ומתוודה, מכורה לקוקוס אנוכי ואת החטיף הזה אני ממעיטה להכין כי אני המחסלת הראשית.
לגבי דרגת קושי, כמה טעים ככה קל, כמו שאני אוהבת. בעוד כמה ימים תתקיים המימונה והחטיף הזה סופר מתאים לשולחן המתוקים.

המרכיבים;
400 מל קרם קוקוס
200 גרם שוקולד לבן קצוץ/שבור
400 גרם קוקוס

לציפוי:
300 גרם שוקולד מריר
כף שמן

לקישוט:
שוקולד חלב/לבן מומס

אופן ההכנה:
מניחים בסיר קרם קוקוס ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומוסיפים את השוקולד הלבן.

מערבבים עד המסה. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב.
מכבים את הלהבה ומצננים צינון מלא.
יוצרים עיגולים או מלבנים בעזרת ידיים רטובות מעט ומכניסים למקפיא לשעה.

מניחים בקערית את השוקולד והשמן וממיסים במיקרוגל בפולסים (שימו לב לא לשרוף).

טובלים את חטיף הקוקוס ומניחים על נייר אפייה משומן קלות.
מכניסים למקפיא לשעה נוספת.
ניתן לקשט בסוכריות/שוקולד חלב/לבן ממומס.

2 תגובה

  • רינת
    Posted 22 באפריל 2022 22:46 0Likes

    יצא נפלא ,תודה
    שאלה קטנה לאחר ההכנה איפה שומרים עד מחר בערב?

כתיבת תגובה