עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה בכמה דקות של עבודה. יש בה תפוחים ואגוזים וקינמון והכי חשוב שמכינים אותה בקערה אחת!
בלי מיקסר ובלי הפרדות והריח בבית.. מכינה אותה כל השנה וכמובן גם בראש השנה. היא הכי מתאימה כקינוח אחרי ארוחת החג/שישי כי היא פרווה וזה בכלל בונוס
תשמרו את המתכון הזה, אתם הולכים לברך אותי.

המרכיבים:
5 תפוחי עץ ירוקים חמוצים קלופים וקצוצים דק
3 כפות ברנדי/קוניאק/ליקר
כוס וחצי סוכר (300 גרם)
3/4 כוס שמן (180 מל)
2 כפיות מחית וניל/תמצית איכותית
3 ביצים L
2 כוסות קמח תופח (280 גרם)
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
100 גרם צימוקים


לציפוי:
3 כפות סוכר חום בהיר
2 כפיות קינמון


אופן ההכנה:
מרפדים תבנית קפיץ קוטר 26-24 בנייר אפיה משומן.
מחממים תנור על 180 מעלות חום סטטי.
מניחים את הביצים בקערה וטורפים קלות בעזרת מטרפה.
מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי ערבוב.
מוסיפים קמח, טורפים ולאחר מכן מוסיפים את הברנדי ומחית הווניל.
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
מעבירים את הבלילה לתבנית האפייה ומפזרים סוכר חום וקינמון.
בעזרת שיפוד מערבבים קלות עד להטעמה חלקית של הסוכר והקינמון.


אופים כ 50 דקות. ממולץ לבדוק בעזרת קיסם במרכז העוגה שיוצאים פירורים..
מצננים ומנסים להתאפק עד שיגיעו האורחים

כתיבת תגובה