היום הייתי בפגישה בירושלים. התנועה הייתה כבדה יותר מהצפוי והגעתי בדקה ה 90 לאסוף את אריאלי מבית הספר.
לאחרונה התרבו הפגישות והמטלות ואני מוצאת את עצמי מתרוצצת בין הבית והילדים לבין העבודה.
מהיום שנולדו הם רגילים לארוחת צהריים חמה ואין בי שום כוונות לשנות את זה. זאת ההנאה הכי גדולה שלי!
כשהם נכנסים בדלת ושואלים, אמא מה יש לאכול היום? אני נמסה בשניות.
כן, יש ימים שהם עמוסים יותר ובימים האלה אני תמיד חושבת על ארוחה זריזה ומזינה עד כמה שניתן.
כמובן שתמיד אקח בחשבון שזו תהיה מנה שכולם יאהבו.. פסטה בסיר אחד היא פתרון מעולה לארוחה זריזה, את הפסטה הזו למדתי להכין מאיילה אחותי ז”ל שהייתה מכינה אותה לילדים שלי ושלה כשהיו קטנים.
פילה עוף הוא נתח שמוכן מהר ומגיב יפה לתבלינים! לא משנה מה תשימו הוא יהיה טעים. וסלט, לא משנה מה יהיה סלט.
מרכיבים לפסטה:
חבילת פסטה איזה שאוהבים
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיניי שום כתושות
3 כפות גדושות רסק עגבניות
חופן עלי בזיליקום טריים
כף פפריקה מתוקה.
1/2 כפית פלפל
כפית סילאן טבעי
מלח לפי טעם
5-6 כפות שמן
1.5 ליטר מים רותחים
מרכיבים לפילה עוף:
600 גרם פילה עוף
5 כפות שמן
כפית חוואייג’ למרק
1/2 כפית פלפל
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית כמון
מלח לפי טעם
אופן ההכנה לפסטה:
בסיר רחב ועמוק מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל.
מטגנים כ 5 דקות ומוסיפים את השום ושאר התבלינים.
מערבבים היטב ומטגנים כדקה.
מוסיפים את הפסטה ומעליה מים רותחים.
מערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים כ 12 דקות על להבה נמוכה
מקפידים לערבב מדי פעם.
אופן ההכנה לפילה העוף:
מניחים בקערה את נתחי פילה העוף ומתבלים.
מערבבים היטב ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מחממים מחבת פסים או כל מחבת אחרת וצורבים היטב משני הצדדים.
מגישים לצד סלט ירקות.
.