פרגיות עם פתיתים בסיר אחד

ושוב, בוקר עמוס סידורים ושוב אתם עוזרים לי ברעיונות קלילים לארוחת צהריים זריזה וטעימה
שאלתי אתכם בסטורי מה יילך טוב לצד פרגיות כמעט כולם פה אחד ענו פתיתים!!!! כנראה שמנות ילדות תמיד רלוונטיות ותמיד מנצחות. כן, אפשר להמיר את הפרגיות לחזה עוף אבל מומלץ להוסיף מעט שמן למנה ולא לשכוח סלט ליד, חובה סלט! הנה המתכון הכל כך פשוט.. לא שכחתי את האסאדו!!! הבטחות אני תמיד מקיימת

המרכיבים:
800 גרם סטייק פרגיות חתוכים לקוביות
500 גרם פתיתים (שקית)
בצל גדול קצוץ
2 שיניי שום מגורדות דק
6-7 כפות שמן זית/רגיל
מלח פלפל (עדיף לבן) חצי כפית כורכום

אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר רחב ומניחים את הפרגיות. מטגנים עד הזהבה עמוקה!! מעבירים לצלחת. באותו השמן, מטגנים את הבצל הקצוץ במשך 2 דקות. מוסיפים את השום ולאחר כדקה מוסיפים את הפתיתים. מטגנים היטב במשך כ 3 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים תבלינים, מערבבים ומוסיפים מים רותחים עד כיסוי של הפתיתים והפרגיות. מכסים ומנמיכים להבה. מבשלים עוד כ 10-12 דקות.
מגישים לצד סלט

Leave a comment