פרחי קישואים

ממולאים בגבינות ומטוגנים בטמפורה
את המנה הזאת יצא לי לאכול כמה פעמים במסעדות ומעולם לא הכנתי עד שבוע שעבר.
הפרחים הגיעו אליי, ארוזים כל כך יפה, כל אחד בנפרד אז החלטתי שאני מנסה
במקור מוסיפים למילוי הגבינות אנשובי במקום מלח והטמפורה יותר דלילה. אני שיניתי קצת את המנה לפי הטעם שלנו..
רשמתי לכם מתכון מדויק! זה כלום ושום דבר עבודה ומתקבלת מנה אלגנטית וטעימה בטירוף

חג שמח לכולם

המרכיבים:
12 יח׳ פרחי קישואים

למילוי:
250 גר גבינת טוב טעם/טובורג/כנען
200 גרם גבינה בולגרית
2 כפות גדושות גבינת שמנת טבעית
50 גרם מוצרלה מגורדת
חופן עלי בזיליקום קצוצים
חצי פלפל צ׳ילי אדום קצוץ
מעט מלח

לטמפורה:
200 גרם קמח (כוס ורבע)
300 מל בירה לבנה קרה
ביצה L
חצי כפית מלח

אופן ההכנה:
בעדינות מוציאים את האבקנים מתוך הפרחים(הם מרירים לא כדאי להשאיר)
מניחים את הפרחים בתוך מי קרח.
מערבבים את חומרי המלית ומעבירים לשק זילוף.

מייבשים את הפרחים על נייר סופג.
מערבבים את מרכיבי הטמפורה לבלילה חלקה.
ממלאים את הפרחים בגבינות וסוגרים את העלים בתנועת סיבוב.
מחממים שמן חצי עמוק במחבת.

טובלים את פרחי הקישואים הממולאים בטמפורה ומטגנים בשמן החם. מקפידים להזהיב מכל הצדדים. מעבירים לרשת צינון. מגישים לצד סלט עגבניות רענן

כתיבת תגובה