אין לי יותר מדי מה לומר לכם על הלביבות/קציצות האלה חוץ מזה שתכפילו כמויותתתתתת!! ושוב, מתכון קל ופשוט לשישי בצהריים או לאמצע השבוע אבל הכי חשוב שתאכלו אותן בכריך! ואם אפשר עם צ’ירשי (יש מתכון באתר) אז בכלל..
המרכיבים:
500 גרם חזה עוף טחון
תפוח אדמה גדול קלוף ומגורד דק במגרדת (לסנן מנוזלים)
4 בצלים ירוקים קצוצים
חצי צרור כוסברה קצוץ
חצי צרור פטרוזיליה קצוץ
רבע צרור נענע (לא חובה מוסיף המוןן)
5 כפות פירורי לחם
5 ביצים
כפית מלאה בהרט
כפית שטוחה פלפל
כפית וחצי מלח (לפי טעם)
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה:
מניחים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים היטב.
מחממים שמן חצי עמוק לטיגון.
יוצקים מהבלילה בעזרת כף לשמן ומשטחים קלות.
מטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
מעבירים לנייר סופג.
1 תגובה
זאב
האם אפשר לאפות במקום לטגן? הנחיות?
תודה