קציצות פרסה/כרישה

נו מה?! זה לא פסח בלעדיהן. יש כמה מאכלים שהם כמו טאבו! לא נוגעים בהם וקציצות הפרסה אחד מהם.
קשה מאוד להתאפק לא לזלול ישירות מהמחבת.
אני אוהבת להוסיף לקציצות הודו/עוף טחון ובשר בקר.
השילוב ביניהם יוצר קציצה טעימה במיוחד.
ממליצה בחום לסחוט היטב את הפרסה לאחר הבישול והסחיטה הכי טובה היא בעזרת חיתול בד!
זהו, מכאן זה רק לערבב ולטגן..

המרכיבים:
6 יח’ כרישה (רק החלק הלבן)
200 גרם הודו/עוף טחון
200 גרם בשר בקר טחון
בצל גדול קצוץ
חצי צרור פטרוזליה קצוץ
4 כפות קמח מצה/פירורי לחם
3 ביצים
כפית מלח
1/2 כפית פלפל
רבע כפית ראס אל חנות

אופן ההכנה:
קוצצים את הכרישה ומניחים בסיר. מבשלים כ 40 דק’ או עד ריכוך.

מסננים היטב מהנוזלים (העזרו בחיתול)

מניחים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים עד הזהבה.

ניתן לאפות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות.

כתיבת תגובה