את המתכון הזה אתם כל כך הולכים להכין..
קל פשוט וטעים אוי איך טעים!!!
אתמול התקיימה סדנת שמרים והבוקר טסתי לפגישות כך שהמנה הזו היא קלאסית לאמהות עובדות ובכלל..
בואו נגיד שכדאי מאוד להכפיל כמויות כי זה מתחסל בשניות
המרכיבים:
1 ק’ג סטייק פרגית חתוכות לקוביות.
2 סלסלות פטריות טריות חתוכות לרבעים
2 בצלים פרוסים
2 כפות סילאן טבעי
כפית כמון
כפית שטוחה פלפל לבן/שחור
5-6 כפות שמן זית
1/4 צרור כוסברה קצוץ (לא חובה מוסיף המון)
אופן ההכנה:
מחממים היטב סיר ומוסיפים את השמן.
מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים על להבה הכי גבוהה במשך כ 10 דק’.
מפנים מקום בסיר לפרגיות ומוסיפים גם אותם.
צולים היטב מכל הכיוונים ומערבבים עם הבצל.
מוסיפים מלח פלפל וכמון ומערבבים.
מוסיפים את הפטריות לסיר ומערבבים גם אותן.
חשוב לציין שכל הזמן עובדים על להבה גבוהה וללא מכסה.
הפטריות יוציאו מעט נוזלים וזה תקין. מוסיפים את הסילאן.
מבשלים עוד כ 5 דקות, מוסיפים כוסברה קצוצה ולאחר כ 2 דק’ התבשיל מוכן.
7 Comments
אנג'ל
היי אפשר לשנות את הסילאן לדבש?
ענת אלישע
כן אין בעיה
ורד
היי, אפשר חזה עוף במקום פרגית? תודה
ענת אלישע
אפשר
Eden
אפשר להוסיף לבישול קצת מים שיהיה נוזלים?
ענת אלישע
אין צורך יקירה, הפטריות והבצל מגירות נוזלים משלהן במהלך הבישול
Eden
הבנתי, ועם אני רוצה לעשות ללא פיטריות וברוטב אדום ?מה אני יכולה לשים